0

همایش استانداردهای بین‌المللی شناسایی، ایجاد شناسنامه، نشانه گذاری، ردیابی و رهگیری کالا در مدیریت دارائی‌هایی ثابت در مرکز ملی شماره‌گذاری کالا و خدمات ایران برگزار شد

[tm_heading tag=”h5″ custom_google_font=”” google_fonts=”font_family:Poppins%3A300%2Cregular%2C500%2C600%2C700″ font_weight=”600″ text=”همایش استانداردهای بین‌المللی شناسایی، ایجاد شناسنامه، نشانه‌گذاری، ردیابی و رهگیری کالا در مدیریت دارائی‌هایی ثابت در مرکز ملی شماره‌گذاری کالا و خدمات ایران برگزار شد.” line_height=”1.4″][tm_spacer size=”lg:25″]

این همایش با حضور مدیران بیش از 15 شرکت توزیع نیروی برق کشور و همچنین نمایندگانی از شرکت توانیر و انجمن صنفی کارفرمایان توزیع نیروی برق کشور، در تاریخ 25 دی ماه 1397 در مرکز ملی شماره‌گذاری کالا و خدمات ایران برگزار شد.

در این همایش، جناب آقای دکتر پاریاب، مدیر عامل مرکز ضمن خوش‌آمد‌گویی به میهمانان، مباحثی پیرامون سامانه تائید اصالت کالا مطرح کردند. وی با بیان این موضوع که سامانه ETS دستاوردی بزرگ برای کشور است، به نقش این سامانه در پیشگیری از ورود کالای قاچاق به ایران و کالای تقلبی به زنجیره تامین اشاره کرد.پس از ایشان، آقای مهندس حسینی مدیر واحد بازاریابی مرکز ملی شماره‌گذاری کالا و خدمات ایران، به توضیح خلاصه‌ای از برنامه همایش و مطالب مورد بحث در آن پرداختند.

در ادامه همایش آقایان مهندس، ابوترابی و شیبانی، نمایندگان محترم شرکت‌های توزیع نیروی برق مشهد و یزد، تجربیات خود را پیرامون استفاده از سامانه ETS مطرح کردند؛ سپس آقای مهندس براتی مدیر واحد توسعه استاندارد‌ها و طرح‌های کاربردی مرکز، ضمن معرفی سامانه ETS به پرسش‌های حضار در مورد سامانه پاسخ دادند.

استنداپ کمدی با موضوع برق توسط کمدین محبوب، علی صبوری دیگر برنامه این همایش بود که مورد استقبال حضار قرار گرفت. پس از آن آقای مهندس بهمنی، مدیر شرکت زبراسیا در مورد خدمات آن شرکت شامل نرم افزار ردیابی داخلی بر اساس استانداردهای GS1، تگ‌ها و لیبل‌ها و تجهیزات مرتبط و مورد نیاز پروژه ETS توضیحاتی دادند.

آقای مهندس صالح‌دوست مدیر کدینگ سازمانی مرکز، به معرفی سامانه کدینگ سازمانی پرداخته و قسمت‌های مختلف سامانه را شرح دادند. این نرم‌افزار کمک خواهد کرد تا شرکت‌های توزیع نیروی برق کشور بتوانند اقلام موجود خود را بر اساس استانداردهای کیفیت داده شناسایی و طبقه بندی نمایند. علاوه بر این، شرکت‌ها خواهند توانست منبع‌یابی بهتری از اقلام تامین خود در سطح ملی داشته باشند.

در پایان همایش، مهندس حصیری کارشناس بازاریابی مرکز، مطالبی راجع به GS1 Cloud ارائه داده و پس از آن، حضار پرسش‌های خود را در قالب پنل پرسش ‌و پاسخ، از آقایان حسینی، ابوترابی، شیبانی، براتی و بهمنی مطرح ساختند.

شایان ذکر است نرم‌افزار‌ها و سامانه‌ای که مرکز جهت تسهیل استفاده از استانداردهای مذکور برای اقلام موجود و جدید در شرکت‌های توزیع برق، فراهم نموده است در این همایش برای حضار ارائه گردید. بدیهی است هرچه استقبال شرکت‌های توزیع نیروی برق از این سامانه افزایش یابد به دنبال آن هم‌افزایی اتفاق افتاده و سوابق ردیابی و رهگیری کالا از حالت جزیره‌ای خارج شده و در نتیجه  مزایای استفاده از سامانه افزایش خواهد یافت.

[tm_spacer size=”lg:63″] [tm_spacer size=”lg:63″]

دیدگاهتان را بنویسید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

پانزده − پنج =